Μόουζες Ράιτ:«Προτιμώ ελληνικό τελικό - Οι οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναίκού θα ξεσηκώσουν το γήπεδο θα είναι τρελό»

Ο Μοόυζες Ράιτ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για το Final Four της Euroleague λέγοντας πως όσα ξέρει για την Ρεάλ τα έμαθε από τον Ντόντσιτς, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε να δει έναν ελληνικό τελικό.

Ο Μοόυζες Ράιτ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Ο Αμερικάνος ψηλός αναγνώρισε πως όσα ξέρει για την Ρεάλ τα έμαθε από τον Ντόντσιτς, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε να δει έναν τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Ράιτ:

«Τον περασμένο Οκτώβρη, ήμουν στην Κίνα, μετά πήγα να παίξω στην Τουρκία και στη συνέχεια ήρθα εδώ στην Ελλάδα και τώρα προετοιμάζομαι και είναι πολύ πιθανό να κατακτήσω τα πάντα. Ήρθα στην ομάδα και έπρεπε να βοηθήσω άμεσα γιατί υπήρχε ένας τραυματισμός που έπρεπε να καλύψω. Πλέον όλοι είναι υγιείς και έχει αλλάξει κάπως ο ρόλος μου.

Κάνω ότι μου ζητάνε οι προπονητές μου και έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Οι περισσότεροι στην ομάδα μου περιγράφουν το Final Four όπως την March Madness στο NCAA. Έχω παίξει εκεί όταν ήμουν senior, αλλά ήταν η χρονιά του covid και δεν βίωσα την πραγματική ατμόσφαιρα. Αυτό που μου έχει συμβεί τώρα μπορεί να είναι μοναδική στιγμή μιας ολόκληρης ζωής και ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα.

Παίξαμε στην έδρα της Παρτιζάν και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, μετά παίξαμε στην Μπαρτσελόνα εκτελούσα βολές και από την φασαρία δεν μπορούσα να βάλω. Τώρα θα συνυπάρχουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού… Σε ένα γήπεδο, ο Θεός ξέρει τι θα γίνει… Τρελαίνομαι»
Τι ξέρει για τη Ρεάλ πέρα από το scouting report του Ολυμπιακού: «Ξέρω λίγα πράγματα για τη Ρεάλ από τον Λούκα! Είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός προφανώς. Έχουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, σίγουρα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, περιμένω με ανυπομονησία τον αγώνα θα είναι σίγουρα μια σκυλομαχία. Είμαι έτοιμος για το Final Four, μάρτυς μου ο Θεός θα τα δώσω όλα. Έχω ακούσει για τον Ταβάρες και ο Φαλ μου έχει μιλήσει γι’ αυτόν. Έχω δει πόσο μακριά είναι τα χέρια του, λέω στο Μους είσαι κι εσύ τόσο μακρύς, αλλά αυτός είναι μεγαλύτερος».
Για το αν θα ήθελε έναν ελληνικό τελικό: «Προτιμώ τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Ελληνικός τελικός… ουυυυυ θα γίνει χαμός στο γήπεδο. Κόκκινοι και πράσινοι θα ξεσηκώσουν το γήπεδο θα είναι τρελό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News