Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να είμαστε πιο τυχεροί»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο και στάθηκε στην ατυχία του Ολυμπιακού στα προηγούμενα φάιναλ-φορ καθώς και στην φετινή ελπίδα που έχει η ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στο αεροδρόμιο, πριν η ομάδα ταξιδέψει στο Βερολίνο για το φάιναλ-φορ της Euroleague. Μεταξύ άλλων εξέφρασε την ελπίδα που έχει για την κατάκτηση του τροπαίου που πρέπει να έρθει με λίγη δόση τύχης, κάτι που έλειπε τις προηγούμενες φορές.

Επίσης δήλωσε ότι Ολυμπιακός σημαίνει να έχεις θερμή υποστήριξη, όπου και να παίζεις. Σίγουρα στο Βερολίνο δεν θα λείπει από την ομάδα του Μπαρτζώκα, καθώς για άλλη μια φορά θα έρθουν xιλιάδες οπαδοί.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

Για τις προσδοκίες στο φάιναλ-φορ: «Η τύχη παίζει πάντα σημαντικό ρόλο, τα παιχνίδια κρίνονται συχνά στις λεπτομέρειες, σε μια απόφαση, σε μια τυχερή στιγμή που παίζει πάντα ρόλο και στη ζωή γενικότερα. Οπότε ας ελπίσουμε να είμαστε λίγο πιο τυχεροί, γιατί στα προηγούμενα δύο Final Four είχαμε την ατυχία να χάσουμε στην τελευταία φάση.

Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μια επαγγελματική προσέγγιση, όλη η ομάδα. Με βάση και την εμπειρία και των περισσότερων παικτών πια, ξέρουμε ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Η ρουτίνα των παικτών και της ομάδας γενικά είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην διαταράσσεται. Το πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε στη ρουτίνα μας. Η καθημερινότητα της ομάδας πρέπει να μείνει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη».

Για το αν είναι ο πιο δύσκολος ημιτελικός του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια:  «Όχι, γιατί κάθε ημιτελικός έχει μεγάλη πίεση, είναι μεγάλη η κρισιμότητα, είναι μεγάλη η σημασία του αγώνα. Αν εννοούμε τη δυναμικότητα της Ρεάλ, συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και πολύ καλή ομάδα, με βάση και το όνομά της, αλλά και τη φετινή της πορεία. Είμαστε οι δύο περυσινοί φιναλίστ. Θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε, αν μείνουμε στο πλάνο και είμαστε λίγο τυχεροί».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας πίστευαν πάντα. Πιστεύουν στη δουλειά που κάνει η ομάδα μας συνολικά. ‘Εχουμε αποδείξει ότι πέρα από τον επαγγελματισμό, παίζουμε και για τη φανέλα του Ολυμπιακού, παίζουμε για το κλαμπ και την ομάδα μας. Ο κόσμος το αναγνωρίζει και μας συμπαραστέκεται παντού. Είμαστε ευγνώμονες. Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός αυτό σημαίνει, όπου και να παίζεις να έχεις θερμή υποστήριξη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News