ΠΑΟΚ: Το ξεκάθαρο μήνυμα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ομάδα του 2025

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναχώρησε για Βουκουρέστι μετά από μια σειρά συναντήσεων στις οποίες ξεκαθάρισε τις προτεραιότητες για το ρόστερ της νέας σεζόν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναχώρησε χθες το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη αφού πρώτα ολοκλήρωσε έναν κύκλο συσκέψεων με τους επιτελεί του ΠΑΟΚ, που αφορούσαν τα μεταγραφικά θέματα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε προς πάσα κατεύθυνση πως πρώτο του μέλημα είναι να γίνουν κινήσεις ώστε να παραμείνουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους έκανε θετική εισήγηση και μέσα σε αυτούς είναι και οι Κεντζιόρα, Μεϊτέ και Σβαμπ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK24 επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν αναφορικά με τον τρόπο σκέψης του κάθε καλοκαίρι:

«Κρατάω σε μία γωνία του μυαλού μου ότι έχουμε ένα γκρουπ παικτών που έκαναν τεράστια βήματα μπροστά και προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού έγιναν πρωταθλητές, Τώρα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και ικανοί να προσθέσουμε καλύτερη ποιότητα σε αυτό το γκρουπ. Αυτό που πάνω από όλα χρειαζόμαστε αυτή τη χρονική στιγμή είναι το να έχουμε σωστή στρατηγική. Ο πρώτος στόχος είναι να κρατήσουμε παίκτες που τελείωσαν τα συμβόλαιά τους. Ήταν παίκτες πάρα-πάρα πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Αλλά αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνουν με έναν πολύ γρήγορο τρόπο. Μετά από αυτά θα δούμε πώς θα κινηθούμε και πόσους παίκτες ακριβώς θα χρειαστούμε» ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Μιλώντας για τον απόχη όλων όσων έζησε φέτος σε μια χρονιά γεμάτη που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ήταν το πλέον συναρπαστικό των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, σημείωσε:

«Είμαι εξουθενωμένος, αλλά και χαρούμενος. Είναι το καλύτερο συναίσθημα που έχω νιώσει τα τελευταία χρόνια. Βλέποντας τη Δευτέρα και την Τρίτη ξανά όλες τις εικόνες από τους πανηγυρισμούς, η χαρά μας, η ευτυχία μας, οι αντιδράσεις μας στον αγωνιστικό χώρο, μου δημιούργησαν αμέσως ένα τεράστιο κίνητρο για την επόμενη χρονιά. Είμαι ανήσυχος για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, αλλά ξέρω ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ότι ήμασταν πριν από δύο χρόνια και καλύτερα από ότι ήμασταν την περσινή σεζόν στο ξεκίνημά της».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News