Αρης: 20 προσαγωγές από τους «διαπιστευμένους» οπαδούς του στον τελικό Κυπέλλου

EUROKINISSI
Η Αστυνομία έκανε τους σχετικούς ελέγχους και από την ταυτοπροσωπία προέκυψε ότι τα εν λόγω άτομα δεν είχαν καμιά δουλειά να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να γίνουν τελικά προσαγωγές αυτών
Απίστευτό κι όμως αληθινό αυτό που έγινε στο Πανθεσσαλικό, στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου… Όπως έγινε γνωστό, 20 άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο και προέρχονταν από την πλευρά του Άρη δεν είχαν διαπιστεύσεις.
Η Αστυνομία έκανε τους σχετικούς ελέγχους και από την ταυτοπροσωπία προέκυψε ότι τα εν λόγω άτομα δεν είχαν καμιά δουλειά να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να γίνουν τελικά προσαγωγές αυτών.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, από πλευράς Παναθηναϊκού, είχε προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει ο αγώνας αν δεν απομακρύνονταν οι οπαδοί του Άρη που δεν ήταν διαπιστευμένοι, για να ακολουθήσουν οι προσαγωγές τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Άρης
# Άρης
# Γιάννης Αλαφούζος
# Γιάννης Αλαφούζος
# Θόδωρος Καρυπίδης
# Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
# Παναθηναϊκός
# Ποδόσφαιρο
