Αρης: 20 προσαγωγές από τους «διαπιστευμένους» οπαδούς του στον τελικό Κυπέλλου

EUROKINISSI
Η Αστυνομία έκανε τους σχετικούς ελέγχους και από την ταυτοπροσωπία προέκυψε ότι τα εν λόγω άτομα δεν είχαν καμιά δουλειά να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να γίνουν τελικά προσαγωγές αυτών
Απίστευτό κι όμως αληθινό αυτό που έγινε στο Πανθεσσαλικό, στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου… Όπως έγινε γνωστό, 20 άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο και προέρχονταν από την πλευρά του Άρη δεν είχαν διαπιστεύσεις.
Η Αστυνομία έκανε τους σχετικούς ελέγχους και από την ταυτοπροσωπία προέκυψε ότι τα εν λόγω άτομα δεν είχαν καμιά δουλειά να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να γίνουν τελικά προσαγωγές αυτών.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, από πλευράς Παναθηναϊκού, είχε προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει ο αγώνας αν δεν απομακρύνονταν οι οπαδοί του Άρη που δεν ήταν διαπιστευμένοι, για να ακολουθήσουν οι προσαγωγές τους.
TAGS
# Άρης
# Άρης
# Γιάννης Αλαφούζος
# Γιάννης Αλαφούζος
# Θόδωρος Καρυπίδης
# Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
# Παναθηναϊκός
# Ποδόσφαιρο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
