Conference League: Στην Αθήνα η αποστολή της Φιορεντίνα
Ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο δεν έχει στη διάθεσή του τον Ρικάρντο Σοτίλ
Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (27/5) η αποστολή της Φιορεντίνα, δύο μέρες πριν από το μεγάλο τελικό του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena.
Ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πλην του Ρικάρντο Σοτίλ ο οποίος δεν θα παίξει λόγω ενός τραυματισμού στην πλάτη, ωστόσο, ταξίδεψε κανονικά στην Ελλάδα για λόγους συσπείρωσης κι ενότητας ενόψει της «μάχης» με τους «ερυθρόλευκους».
Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκαετάνο Καστροβίλι, που δεν είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των «βιόλα» για τους αγώνες της στο Europa Conference League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
