Τσικίνιο: «Μεγαλώνουμε ως ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ»

Ο Τσικίνιο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που θα έχει ο Ολυμπιακός στον τελικό αλλά και στην επίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομάδα.

Ο Τσικίνιο μίλησε, μαζί με τον Κώστα Τζολάκη, στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Conference League, και αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να αντεπεξέλθει απέναντι στη Φιορεντίνα αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Γι το αν ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μπει σε ορμή στην αναμέτρηση: “Θα δώσουμε την ίδια ενέργεια, όπως με την Άστον Βίλα. Ξέρουμε πως αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Έχουμε τη φιλοσοφία μας και θα πάμε με αυτή να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για το αν ισχύει σωματική ή πνευματική προετοιμασία: “Θα είναι δύσκολο ματς, εάν είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, θα τα καταφέρουμε”.

Για το ότι το ματς γίνεται στην “OPAP Arena”: “Είναι θετικό για εμάς, όμως είναι τελικός, η Φιορεντίνα είναι προετοιμασμένη για αυτό. Το ίδιο είναι γι’ αυτούς, για εμάς είναι θετικό, θα έχουμε τους οπαδούς μας και θα το νιώσουν”.

Για το αν νιώθουν πιο σκληροί μετά τα δύσκολα παιχνίδια: “Μεγαλώνουμε σαν ομάδα με την άφιξη του Μεντιλίμπαρ. Έχουμε βελτιωθεί, άλλαξε το παιχνίδι μας, βελτιωνόμαστε ως ομάδα και ξέρουμε τους συμπαίκτες μας καλύτερα”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News