Μικρός Γιάννης: «Είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων, όχι μόνο του ΠΑΟΚ»

Ο αγαπημένος μικρός Γιάννης, γνωστός για τα αισθήματα του για τον ΠΑΟΚ αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα, βρέθηκε, έπειτα από πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο για τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, προβαίνοντας σε πολύ όμορφες δηλώσεις με την λήξη της αναμέτρησης.

Ο αγαπημένος μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, γνωστός για τα αισθήματα του για τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε, έπειτα από πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο για τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, προβαίνοντας σε πολύ όμορφες δηλώσεις με την λήξη της αναμέτρησης.

Μεταξύ άλλων θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρωτοβουλία που πήρε και τον κάλεσε στον ιστορικό τελικό, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως δεν είναι ο Γιάννης μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά όλων των ελληνικών ομάδων.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την EuroLeague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων»

Όσον αφορά για την φανέλα που του χάρισε ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης, Αγιούμπ Ελ Καμπί, σχολίασε:

«Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική»

Τέλος, για την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό, πρόσθεσε:

«Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά τον πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα»

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News