Αρης: Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Καρυπίδη για την επίθεση στην Φραπάρ

Ανακοινώθηκε η ποινή που επέβαλε η ΔΕΑΒ στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την επίθεση που έκανε κατά της διαιτητή του αγώνα, Στεφανί Φραπάρ, αμέσως μετά την λήξη του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη.

Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Θεόδωρος Καρυπίδης μετά από απόφαση του ΔΕΑΒ, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του και το «ντου» που έκανε κατά της Γαλλίδας ρέφερι του τελικού κυπέλλου, Στεφανί Φραπάρ.

Ανάλογου ύψους πρόστιμο, επιβλήθηκε τόσο στην ΠΑΕ Αρης, όσο και στον ποδοσφαιριστή της, Μαγκομέντ Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος έχει επίσης τιμωρηθεί με ποινή πέντε αγωνιστικών για προσπάθεια βιαιοπραγίας. Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη (6/6), ο Θεόδωρος Καρυπίδης θα κληθεί σε απολογία ενώπιων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το εν λόγω επεισόδιο.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 41/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς και σε βάρος παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικού προσώπου) και ενός εκ των ποδοσφαιριστών της, διοικητικό πρόστιμο -εις έκαστον εξ αυτών- ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€), για περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 25/05/2024. Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News