Νότιγχαμ Φόρεστ: Προς πώληση ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και το όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.
Η αγγλική ομάδα έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρηση περισσότερων από δέκα ποδοσφαιριστών και αναμένεται να φύγουν και άλλοι, ώστε να γίνει «εκκαθάριση» εν όψεις της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με το «Athletic», η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να παραχωρήσει και τον Βλαχοδήμο, αφού δεν είναι ικανοποιημένη με την απόδοση του Έλληνα διεθνή.
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι άνθρωποι των Άγγλων θα ήθελαν να παραχωρήσουν τον 30χρονο Έλληνα τερματοφύλακα και θα προσπαθήσουν να βγάλουν ένα ποσό στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είχαν δώσει στην Μπενφίκα για να τον κάνουν δικό τους!
Να σημηωθεί, μάλιστα, ότι και ο ίδιος ο Βλαχοδήμος είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν πήρε ευκαιρίες και δεν είναι αρνητικός στην αποχώρησή του.
Φέτος έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια μόλις ενώ την περίοδο που αγωνιζόταν στην Μπενφίκα έπαιζε σταθερά 30 παιχνίδια τη σεζόν. Όπως μπορεί να καταλάβει και ο οποιαδήποτε ο Οδυσσέας όχι απλά δεν πήρε ευκαιρίες αλλα δεν κατάφερε να δείξει το παλμαρέ του κάτω από τα γκολπόστ.
Matt Turner and Odysseas Vlachodimos are both available to LEAVE Nottingham Forest this summer. The American goalkeeper is attracting interest from MLS clubs and Forest want to recoup the £4.5m invested in Vlachodimos. #NFFC [@TheAthleticFC] pic.twitter.com/WtagpB1Uoc
— Forest Watch (@ForestWatch_) June 6, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πασχαλάκης: Ταξίδεψε στο Αγιον Ορος μαζί με τον Κάτσε
- Ολυμπιακός: Γουόκαπ-Γκος, ένα διαχρονικό δίδυμο για φίλημα στο ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Τελευταία προσπάθεια για τον Καμαρά
- Γιώργος Χελάκης: Αυτός θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία του καλοκαιριού!
- Γουότφορντ: Πουλάει μετοχές στους φιλάθλους για να κάνει μεταγραφές!