Ολυμπιακός: Η προετοιμασία στην Ολλανδία και τα φιλικά

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία στην Ολλανδία και τα φιλικά

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το πλάνο για την προετοιμασία του με την έναρξη στο Ρέντη να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Ιουλίου και στα μέσα του μήνα θα πάει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Ο Ολυμπιακός είναι σε εγρήγορση για τα θέματα που αφορούν το ρόστερ του αλλά και τις μεταγραφές, ενώ έχει σχεδόν ολοκληρώσει το πλάνο για την προετοιμασία του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τους συνεργάτες του ετοίμασαν τα πάντα πριν αναχωρήσουν και αυτοί για τις διακοπές τους. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου με τους παίκτες να περνούν εργομετρικές εξετάσεις ανά γκρουπ. Μετά από δύο ημέρες θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις.

Χρονικά οι προπονήσεις στο Ρέντη θα κρατήσουν περίπου μια εβδομάδα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναζωρήσει για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Εκεί οι “ερυθρόλευκοι” θα μείνουν κοντά στις δύο εβδομάδες. Κατά την διάρκεια της εκεί παραμονής τους θα δοθούν 4 ή 5 δυνατά φιλικά.

Η επιστροφή στη βάση τοποθετείται για τις 27 ή 28 Ιουλίου με την συνέχεια των προπονήσεων να γίνεται στο Ρέντη. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κάνει κάτι ανάλογο με πέρσι, όπου έφυγε για την Βρετανία κι έδωσε φιλικά με Νόριτς, Ρέιντζερς. Αν βολέψει το πρόγραμμα και βρεθούν και οι αντίπαλοι ίσως να κάνει κάτι ανάλογο.

Δεν αποκλείεται φιλικό ακόμα και με τη Νότιγχαμ της οποίας επίσης είναι ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σίγουρα θα δοθεί ένα φιλικό και στην Αθήνα, που θα είναι η πρόβα τζενεράλε, ίσως και δύο αν ο Μεντιλίμπαρ ικανοποιηθεί με τους αντιπάλους που θα προταθούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News