ΠΑΟΚ: Η Σάλτσμπουργκ δίνει για τον Κωνσταντέλια σχεδόν 10 εκ. περισσότερα από όσα έδωσε για τον Χάλαντ

Εurokinissi

Η τελική πρόταση της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια, η απαίτηση του ΠΑΟΚ και ένα deal που… όλα δείχνουν πως θα γίνει.

Ο ΠΑΟΚ και η Σάλτσμπουργκ ετοιμάζονται για ένα ιστορικό deal με «πρωταγωνιστή» τον Γιάννη Κωνσταντέλια .Οι δυο πλευρές συζητούν με τους αυστριακούς να έχουν ρίξει στο τραπέζι 17,5 εκ. Ευρώ και 17,5% ποσοστό μεταπώλησης και τις συζητήσεις να αφορούν σημαντικές λεπτομέρειες όπως τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, με τον ΠΑΟΚ να ζητά ένα μεγάλο μέρος του ποσού «μπροστά». ‘

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θέλει τα 10 εκ. με τις υπογραφές πώλησης του 21χρονου Βολιώτη, με την πλευρά της Σάλτσμπουργκ να καλείται να απαντήσει σε αυτό τον όρο.

Οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που άπαντες αντιλαμβάνονται πως το deal δύσκολα θα «χαλάσει» και αυτό διότι οι δυο πλευρές έχουν ουσιαστικά συντάξει τις περισσότερες από τις σελίδες των συμβολαίων και διαπραγματεύονται όρους και λεπτομέρειες.

Σε περίπτωση που ΠΑΟΚ και Σάλτσμπουργκ τα βρουν στα 17.500.000 εκατομμύρια ευρώ για τον Κωνσταντέλιας, ο Βολιώτης θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τη Σάλτσμπουργκ. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των αυστριακών είναι ο Λούκας Ντουάθ που αποκτήθηκε με 13,5 εκ. Ευρώ, με τον Ερλινγκ Χάλαντ να έχει αποκτηθεί έναντι 8 εκ. Ευρώ και ο Σαντιό Μανέ έναντι 4 εκ. Ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News