ΑΕΚ Μεταγραφές: Τα δεδομένα για Μπρινιόλι και στο βάθος... Στρακόσα

Eurokinissi

Οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται μεταγραφικά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και στόχος είναι να έχει αποκτηθεί πριν ξεκινήσει η περίοδος της προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ στοχεύει στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ο στόχος της είναι να τον έχει αποκτήσει πριν ταξιδέψει για την Ολλανδία (23 Ιουνίου), στα πλαίσια της προετοιμασίας. Η «Ένωση», που έχει ως στόχο και την απόκτηση ποδοσφαιριστών στην θέση του μπακ, του κεντρικού χαφ, αλλά και ενός μεσοεπιθετικού, έχει ανάγκη από έναν τερματοφύλακα που θα της εξασφαλίσει σιγουριά.

Στην επιφάνεια για την θέση κάτω από τα δοκάρια ακούγονται δυο ονόματα. Το ένα είναι του Θωμά Στρακόσα. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που έχει συμπληρώσει τα 29 έτη και ανήκει στην Μπρέντφορντ. Ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο της συμμετοχής του, αφού μετράει μόλις έξι συμμετοχές. Η περίπτωση του Αλβανού τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και αναμένονται εξελίξεις. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2026. Για αυτό ίσως να είναι πιθανή και μια μετακίνησή του με την μορφή δανεισμού και μια οψιόν για την αγορά του.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός βρίσκεται εδώ και καιρό στο…στόχαστρο της ΑΕΚ και στις 30 Ιουνίου θα είναι και τυπικά ελεύθερος από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Για την συγκεκριμένη περίπτωση, πολλές είναι οι αναφορές και από ιταλικά δημοσιεύματα. Ένα από αυτά είναι του Αλφρέντο Πεντούλα που αναφέρει πως ο Μπρινιόλι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News