ΑΕΚ Παρασκήνιο: Γιατί πήγε ο Ηλιόπουλος στον Βρούτση

ΑΕΚ Παρασκήνιο: Γιατί πήγε ο Ηλιόπουλος στον Βρούτση

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday «σκάλισε» και βρήκε πολλά αναφορικά με την επίσκεψη του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Από νωρίς χθες το πρωί άρχισαν να διακινούνται στη δημοσιογραφική πιάτσα διάφορα σενάρια για την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού. Ακόμα και παράγοντες ομοσπονδιών προσπαθούσαν να μάθουν τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Βρούτση.

Ο φίλος μου ο Γιάννης δεν έχει και πολλούς υποστηρικτές μέσα στον αθλητισμό. Υπάρχουν, για παράδειγμα, ομοσπονδίες που περιμένουν κάποια χρήματα, αλλά λένε οι επικεφαλής τους ότι δεν βρίσκουν τον υπουργό. Δεν ξέρω αν έχουν βάση οι ισχυρισμοί τους, διότι είδα ότι ο Βρούτσης κατάφερε και συναντήθηκε άμεσα με τον Ηλιόπουλο.

Τον Μάριο, ντε που είναι το νέο αφεντικό της ΑΕΚ. Ποιος βρήκε ποιον είναι μία σημαντική λεπτομέρεια. Αποδεικνύεται, όμως, από τη συνάντηση ότι ο Γιάννης συναντά όποιον θέλει πραγματικά να δει.

Κι επίσης επιβεβαιώνεται η… αγάπη του για την ΑΕΚ. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του, που αφορούσε στο ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε στην Αγιά Σοφιά, όταν μάλιστα τιμήθηκε και από τον Μελισσανίδη.

Έτσι, και τώρα, ο Ηλιόπουλος κατάφερε και συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό πριν καλά – καλά συμπληρωθούν 24 ώρες από την επίσημη εμφάνισή του ως νέο αφεντικό της συγκεκριμένης ΠΑΕ.

Μαθαίνω, βέβαια, ότι ο Μάριος και ο Γιάννης γνωρίζονται από τις Κυκλάδες και, μάλιστα, τα έχουν πει και άλλες φορές. Με την επίσκεψή του στο Μαρούσι, ο Ηλιόπουλος έστειλε και ένα μήνυμα στήριξης στον Βρούτση.

Έτσι, το ερμήνευσαν διάφοροι δημοσιογραφικοί και πολιτικοί κύκλοι. Αν το μήνυμα φτάσει στο Μαξίμου, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά είναι σαφές ότι στους άλλους μεγάλους συλλόγους δεν έχουν ανάλογη γνώμη για τον Βρούτση.

Προσπερνώ, βέβαια, τη διεθνή συ[1]ζήτηση που γίνεται για τον φίλο μου τον Γιάννη και στο Μαρόκο, όπως σάς έχω ενημερώσει αρμοδίως. Από την ΑΕΚ, πάντως, έστειλαν το μήνυμά τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News