Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τον Ελ Καμπί, η πρόταση και ο ρόλος του Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τον Ελ Καμπί, η πρόταση και ο ρόλος του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός τα έχει δώσει όλα για τον Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος έχει πρόταση από την Μαρσέιγ, δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και μια αγγλική ομάδα

Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει αίσιο τέλος το θέμα της παραμονής του Αγιούμπ Ελ Καμπί, που ήταν από τους πρωταγωνιστές σε μια σεζόν που έκλεισε ιδανικά με την ιστορική κατάκτηση του Conference League.

Το θέμα από εδώ και πέρα είναι τι θα γίνει με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα χρόνο, αλλά με ένα μικρό αντίτιμο (λέγεται 500.000 ευρώ) μπορεί να αποχωρήσει. Κάτι που σημαίνει πως είναι στον αέρα ο 30χρονος επιθετικός.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γαλλία που αναφέρουν πως η Μαρσέιγ έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του. Είναι η γαλλική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Επίσης ο Μαροκινός μπόμπερ έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και μια από αγγλική ομάδα. Εσχάτως το όνομα του ακούγεται και στο ρεπορτάζ της ισπανικής Λας Πάλμας.

Η πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον Ελ Καμπί και ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα και ελέγχει το θέμα. Η πρόταση που του έχει κάνει είναι εξαιρετική και πλησιάζει τα 2.000.000 ευρώ ετησίως. Με βάση το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι, οι απολαβές του ήταν κοντά στις 800.000 ευρώ. Μάλιστα λέγεται πως το συμβόλαιο είναι κλειστό διετές!

Η πρόταση που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» αφορούν, ουσιαστικά, τα χρήματα που έπαιρνε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Ελ Καμπί έδειξε θετικός στην πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό.

Υπάρχει και η εξαιρετική σχέση που έχει ο Ελ Καμπί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος επίσης του έχει διαμηνύσει πως τον περιμένει στο Ρέντη στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Βάσκος προπονητής έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον διεθνή επιθετικό και παίζει τον δικό του ρόλο στο θέμα της παραμονής του στην ομάδα.

Να μην γίνει σίριαλ του Ελ Καμπί

Εκείνο που βγαίνει, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες είναι πώς υπάρχει αισιοδοξία για το θέμα αν και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα. Τα δεδομένα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί στην παρούσα φάση, θα μπορούσαν να τα αλλάξουν μια πρόταση από ομάδα της Premier League, που ωστόσο να κάνει και τον Ελ Καμπί να νιώσει πως θα είναι απαραίτητος και θα διεκδικήσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Μια πρόταση που να προέρχεται από ομάδα η οποία θα του κάνει και… κλικ αναφορικά με το όνομα της.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να εξελιχθεί σε… σίριαλ και επιθυμία του είναι να ολοκληρωθεί μεσα στο επόμενο δεκαήμερο, αν γίνεται.

Το επίσης σίγουρο είναι πως ο Αγιούμπ Ελ Καμπί είναι παίκτης του κορμού, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν το παν για να τον διατηρήσουν, με βάση και την επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News