Ολυμπιακός: Ιστορικό μνημόνιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα

Οι δυο ομάδες πρόκειται να υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας και η ήδη γνωστή αδελφική σχέση των σωματείων περνάει σε ένα νέο, ακόμη πιο επίσημο στάδιο.

Οι δεσμοί αίματος που ενώνουν τον Ολυμπιακό με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα είναι γνωστές. Αυτή η σχέση όμως, αναμένεται να εξελιχθεί με ακόμη μεγαλύτερη επισημότητα. Οι δυο σύλλογοι αναμένεται σύντομα να συνεργαστούν σε ένα μνημόνιο ιστορικής σημασίας.

Στο Βελιγράδι ανακοινώθηκε πως οι δυο ομάδες πρόκειται να υπογράψουν ένα επίσημο μνημόνιο για μια επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των δυο συλλόγων. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 18 Ιουνίου στις 13:00. Μάλιστα, γνωστή είναι και η τοποθεσία και οι υπογραφές πρόκειται να…πέσουν στο Media Center του σταδίου «Rajko Mitić».

Σε ένα αναρτημένο κείμενο της «Meridian Sport», τονίζεται πως  «…οι δύο σύλλογοι, ως αθλητικές ενώσεις που ιδρύθηκαν σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, έχουν ομόφωνα αποφασίσει ότι οι δραστηριότητες, η δέσμευση και τα οράματά τους συμπίπτουν στον τομέα του αθλητισμού, του αθλητικού περιβάλλοντος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και στη λειτουργία του κοινού καλού και δημοσίου συμφέροντος».

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δυο ομάδων είναι από τις πιο ισχυρές στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά ήταν η πρώτη ομάδα που επισκέφθηκε το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, πριν από 30 χρόνια, το 1994.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News