Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η A Bola γράφει πως ο Ιωαννίδης «ψηφίζει» Σπόρτινγκ - Έρχεται νέα πρόταση

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ο χορός των δημοσιευμάτων δίνει πληροφορίες για όσα μπορεί να συμβαίνουν μεταξύ Σπόρτινγκ, Παναθηναϊκού και Φώτη Ιωαννίδη. Όλα αυτά μέχρι να υπάρξουν χειροπιαστές αποδείξεις.

Το σίριαλ για την μεταγραφή ή όχι του Φώτη Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζεται. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να ξεκινήσει θεραπείες για τον τραυματισμό του στον ώμο και παράλληλα φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της A Bola ξανά (14/06), με τους Πορτογάλους να γράφουν χαρακτηριστικά πως «ο Ιωαννίδης θέλει να γίνει λιοντάρι».

Σύμφωνα λοιπόν με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο 24χρονος επιθετικός «ψηφίζει» Σπόρτινγκ Λισαβόνας και επισημαίνουν πως έκοψε… την όρεξη στην Λιλ ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.

Μάλιστα, δεν μένουν εκεί στην Πορτογαλία, καθώς τονίζουν πως η Σπόρτινγκ αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση για κείνον τις επόμενες μέρες.

Λέγεται μάλιστα, πως ο Ιωαννίδης έχει συνομιλήσει και με τον προπονητή των Πορτογάλων Ρούμπεν Αμορίμ.

Η Σπόρτινγκ είχε κάνει  πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στους πράσινους, η οποία απορρίφθηκε.

Και είναι δεδομένο πως θα κάνει νέα πρόταση, η οποία θα είναι μεγαλύτερη. Εκτιμούν ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ και τονίζουν σύντομα θα κατατεθεί νέα πρόταση στο τριφύλλι για τον διεθνή επιθετικό.

Ανάμεσα σε πολλά αναφέρεται και το ποσό της ρήτρας που σκοπεύει να θέσει η πορτογαλική ομάδα στο συμβόλαιο του Φώτη Ιωαννίδη. Όπως υποστηρίζουν αυτό θα είναι τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ποσό αυτό να είναι και 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News