Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Χαμός με Ιωαννίδη - Για συμφωνία με Μπολόνια λένε οι Ιταλοί, επιμένει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Παναθηναϊκός: Η νέα ομάδα που ήρθε στην Ελλάδα για τον Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός είναι στο επίκεντρο με το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη καθώς στην Πορτογαλία λένε πως επιμένει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και στην Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία της Μπολόνια και αξιώσεις των “πρασίνων” στα 25 εκατ. ευρώ

Στην Πορτογαλία δεν τα παρατάνε με τίποτα και σήμερα προέκυψε νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, που δεδομένα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον πουλάει, όμως οι Πορτογάλοι συντηρούν την υπόθεση και η «A Bola» αναφέρει ότι τα «Λιοντάρια» θα καταθέσουν νέα πρόταση, υψηλότερη από τα 18 εκ. ευρώ.

Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν ήδη απορρίψει τα 22.5 εκ. ευρώ της Ίπσουιτς και είναι προφανές ότι η προσπάθεια της Σπόρτινγκ σε αυτά τα ποσά δεν θα έχει καμία τύχη.

Το δημοσίευμα:

«Αναμένεται διαπραγματευτικός μαραθώνιος μεταξύ Σπόρτινγκ, Ιωαννίδη και Παναθηναϊκού. Τα λιοντάρια θα προσπαθήσουν να ξεμπλοκάρουν την υπόθεση με μια νέα πρόταση. Μετά την Ίπσουιτς, που σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόσφερε 17,5 εκατ. συν 4,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους και απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό, η Σπόρτινγκ προτίθεται να μπει σε νέο κύκλο συζητήσεων με πρόταση που θα ξεπερνά τα 18 εκατ. ευρώ που έχει ήδη προσφέρει. Θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη σαπουνόπερα, που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πώς θα καταλήξει, παρότι απομένουν πλέον δύο εβδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας της Σπόρτινγκ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ωστόσο το τελευταίο «χτύπημα», λοιπόν, ήρθε από Ιταλία μεριά, με την Μπολόνια μάλιστα όχι μόνο να θέλει τον Έλληνα διεθνή σέντερ φορ, αλλά να τα έχει ήδη βρει μαζί του, από χθες (17/06) το πρωί, για τετραετές συμβόλαιο με οψιόν για μια επιπλέον σεζόν!

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», καταγράφοντας και τις αξιώσεις του Παναθηναϊκού, που φέρονται να είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News