Βαγγέλης Μαρινάκης: «Γράψαμε ιστορία με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα»

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που η ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media

Ο Ολυμπιακός στις 18 Ιουνίου του 2010 πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια από την ημέρα που άλλαξε όλο το στάτους και η ιστορία του συλλόγου.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα σε αυτό το διάστημα έκανε τους ερυθρόλευκους τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας, ενώ τη φετινή χρονιά έγραψε μία ανεπανάληπτη ιστορία, κατακτώντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Το Europa Conference League με την πρώτη ομάδα και το UEFA Youth League με την ομάδα Νέων.

Διαβάστε επίσης: Τα 19.000.000 συμβόλαιο του Φουρνιέ, η προοπτική της Euroleague και ο Ολυμπιακός
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έστειλε το μήνυμά του για τη συμπλήρωση 14 χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως γράφτηκε ιστορία με την κατάκτηση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε πως η δουλειά στους ερυθρόλευκους θα συνεχιστεί, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά.

To μήνυμα του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη:

«2010-2024 | 14 ΧΡΟΝΙΑ. Γράψαμε ιστορία κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια!

Η πρώτη μας ομάδα κέρδισε υπερήφανα το UEFA Europa Conference League και η Κ19 μας το UEFA Youth League! Για πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA ένας σύλλογος κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν και για πρώτη φορά ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο!

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά από πριν και να τα δίνουμε όλα σε καθημερινή βάση, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News