Ελ Καμπί: «Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον μου, ελπίζω το ταξίδι στον Ολυμπιακό να μη σταματήσει εδώ»

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «The Championship» και μίλησε για την ονειρική σεζόν με τον Ολυμπιακό αλλά και το μέλλον του.

Ο αρχισκόρερ του UEFA Conference League, Αγιούμπ Ελ Καμπί, μίλησε στην ιστοσελίδα «The Championship» και αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε με τον Ολυμπιακό, αλλά και το μέλλον του που «Ο παντοδύναμος Θεός γνωρίζει».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ελ Καμπί:

-Πέρασες μια ξεχωριστή σεζόν, στην οποία πέτυχες εξαιρετικά πράγματα. Πως νιώθεις;

«Δόξα τω Θεώ, πέρασα μια υπέροχη σεζόν που περιελάμβανε την κατάκτηση του τίτλου του Conference League. Αυτή η σεζόν θα είναι μόνο η αρχή και τα κέρδη θα είναι όλο και μεγαλύτερα, τις επόμενες σεζόν, αν θέλει ο Θεός, φυσικά».

-Ποιες είναι οι αρχές στις οποίες βασίστηκες, για να πετύχεις αυτά τα εκπληκτικά πράγματα;

«Δεν υπάρχουν τόσο πολλά μυστικά όσο η δουλειά και η επιτυχία από τον παντοδύναμο Θεό. Δουλεύω σκληρά, εδώ και χρόνια και η ανταμοιβή έρχεται από τον Θεό, την κατάλληλη στιγμή. Δουλέψτε σκληρά σε αυτό, η τελειότητα προέρχεται από τον παντοδύναμο Θεό».

-Πώς αποφάσισες να μετακομίσεις στον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι; Ηταν δύσκολο να ενσωματωθείς εκεί;

«Εβαλα την εμπιστοσύνη μου στον παντοδύναμο Θεό και αποφάσισα, το καλοκαίρι, να πάω στην Ελλάδα και να έχω μια νέα εμπειρία. Ευχαριστώ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που με έβαλε στη γενική ατμόσφαιρα εκεί, που με βοήθησε στην προσαρμογή μου. Του είμαι ευγνώμων, με βοήθησε πολύ και του στέλνω τους χαιρετισμούς μου με αυτή τη συνέντευξη. Ήμουν προορισμένος να πετύχω αυτό για το οποίο ήρθα κι ελπίζω, το ταξίδι να μην σταματήσει εδώ».

-Εχεις αποφασίσει για το μέλλον σου; Ξέρουμε, ότι έχεις προτάσεις από πολλές ομάδες.

«Στην πραγματικότητα, το θέμα της παραμονής ή της αποχώρησης μου, το μέλλον είναι γνωστό μόνο στον παντοδύναμο Θεό. Δουλεύουμε σκληρά. Είναι στο χέρι του Θεού το ποδοσφαιρικό μου μέλλον».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News