Ολυμπιακός: Προετοιμασία πριν από την... προετοιμασία για τους «ερυθρόλευκους»

Μπορεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου, όμως οι παίχτες της ομάδας του Πειραιά, προμηθεύτηκαν από τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστο Μουρίκη, το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασής τους.

Από αύριο (21/6) ξεκινούν και πάλι τα «βάσανα» των παιχτών του Ολυμπιακού, καθώς είναι πλέον στα χέρια τους τα εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης που έχουν ετοιμάσει γι’ αυτούς ο προπονητής φυσικής κατάστασης του συλλόγου, Χρήστος Μουρίκης και προφανώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η πρώτη συγκέντρωση των κυπελλούχων Ευρώπης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχει οριστεί για τις 10 Ιουλίου, όμως επειδή πρόκειται για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του υψηλότερου επιπέδου, μέχρι τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα προγράμματα που έχουν προσαρμόσει πάνω τους οι προπονητές τους.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι στο κατάλληλο επίπεδο και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική προετοιμασία που σχεδιάζει ο Βάσκος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του. Εξάλλου, είναι γνωστό πως υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των παιχτών, των συνεργατών του Μεντιλίμπαρ και του ίδιου του προπονητή των «Πειραιωτών».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News