Μεταγραφές: «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον Τάρικ Τισουντάλι»

Το δημοσίευμα που «μπλέκει» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τον 31χρονο Μαροκινό επιθετικό της Γάνδης, Τάρικ Τισουντάλι.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καταγράφονται ως δυο από τις ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτηση του 31χρονου Μαροκινού επιθετικού (με ολλανδικό διαβατήριο) Τάρικ Τισουντάλι. Το δημοσίευμα της «Het Nieuwsblad» αναφέρει:

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι να αποχωρήσει από την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό δείχνουν ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ Αθηνών. Προηγουμένως, υπήρχε επίσης ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του σαουδαραβικού, Αλ Ριάντ.

Ο Μαροκινός γεννημένος στο Άμστερνταμ εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός να φύγει από την Γάνδη. Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος, δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η ζητούμενη τιμή φαίνεται να είναι το εμπόδιο για τους υποψήφιους συλλόγους».

Ο Τισουντάλι ολοκλήρωσε τη σεζόν 2023-24 με 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 συμμετοχές. Τη σεζόν 2022-23 είχε 15 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ καθώς προερχόταν από ρήξη χιαστού. Τη σεζόν 2021-22 27 γκολ και 9 ασίστ σε 52 συμμετοχές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News