Κωστής Παπαστεφανάκης: «Ο Σαββίδης μου είπε «πάμε να σηκώσουμε τον Γιαννάκη»

Ο μικρός Γιαννάκης και ο πατέρας του μίλησαν για την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε πρόσφατα την απόφαση να αναλάβει όλα τα έξοδα νοσηλείας του μικρού Γιαννάκη, του πιστού φίλου του ΠΑΟΚ που έχει μπει στην καρδιά κάθε ποδοσφαιρόφιλου.

Το όνειρο του μικρού φίλου του Δικεφάλου, που έχει κινητικά προβλήματα, είναι να μπει στην Τούμπα περπατώντας και αυτό οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να το κάνουν πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, το πλάνο είναι αρχικά η οικογένεια να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου οι φυσιοθεραπευτές του ΠΑΟΚ θα τον υποβάλουν σε ειδικές φυσιοθεραπείες, προκειμένου να τον προετοιμάσουν για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Γιάννάκης και η οικογένεια του θα μεταβούν στις ΗΠΑ, με τα έξοδα όλα πληρωμένα από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να επισκεφθεί ειδικό ιατρικό τιμ, που θα αναλάβει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού που έχει αγκαλιάσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Με 100 στα ΣΠΟΡ», ο μικρός Γιάννης και ο πατέρας του κλήθηκαν να σχολιάσουν για την εξαιρετική πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Έχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας» .

Ο πατέρας του Γιάννη, Κωστής Παπαστεφανάκης, θυμήθηκε τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ του ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για την θεραπεία του παιδιού:

«Εκείνη τη στιγμή έχασα, τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν ΄΄Πάμε να σηκώσουμε το παιδί΄΄.

Ο Γιαννάκης, περιμένει πως και πως να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει φυσιοθεραπείες: «Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου».

Όσο για την καλύτερη στιγμή του στα γήπεδα:

«Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την κούπα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News