ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί μιλούν για νέα μεγάλη πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

Η ΑΕΚ θα κληθεί να διαχειριστεί την υπόθεση Ορμπέλιν Πινέδα καθώς οι Μεξικανοί αναμένεται να «πιέσουν» για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με Μέσα από το Μεξικό, η Μοντερεϊ ενδιαφέρεται για τον άσσο της ΑΕΚ Ορμπέλιν Πινέδα.

Πιο συγκεκριμένα οι «ρετζιομοντάνος» είναι έτοιμοι να καταθέσουν μια προσφορά που αγγίζει τα 11,5 εκατομμύρια, ενώ θέλουν να δελεάσουν τον διεθνή με την «Ελ τρικολόρ » να επιστρέψει στην χώρα του και για να το καταφέρουν αυτό είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με το οποίο ο Πινέδα θα βάζει στον λογαριασμό του 3 εκατομμύρια ανά χρόνο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ένωση δεν είναι ανοιχτή στο σενάριο πώλησης του παίχτη, όπως και ο ίδιος παίχτης δεν θέλει να γυρίσει πίσω στην Liga MX στην ηλικία των 28. Στον παρελθόν είχαν εκφράσει και άλλες ομάδες του Μεξικού ενδιαφέρον για τον παίχτη, ανάμεσά τους η Τσίβας και η Τολούκα, ενώ η Κρους Ασούλ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση, ύψους 4,1 εκατομμύριων ευρώ, την οποία βέβαια η ΑΕΚ δεν μπήκε καν στον κόπο να συζητήσεις.

Η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι είχε επενδύσει στον Πινέδα για να τον αποκτήσει από την Θέλτα 6,6 εκατομμύρια οπότε οποιαδήποτε πρόταση η οποία δεν ξεπερνά αυτό το ποσό, δεν θεωρείται καν συζητήσιμη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News