Ολυμπιακός: Οι μικροί που θα πάρει στην προετοιμασία ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Οι μικροί που θα πάρει στην προετοιμασία ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός θα έχει στην προετοιμασία και πέντε παιδιά της «χρυσής» φουρνιάς που κατέκτησε το Youth League με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τους δίνει την μεγάλη ευκαιρία

Ο Ολυμπιακός και η ακαδημία του έγραψαν ιστορία και με την κατάκτηση του UEFA Youth League. Εξαιρετικές οι εμφανίσεις που έκαναν οι νεαροί κι έδειξαν πως μπορούν να έχουν ένα λαμπρό μέλλον.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς θα βρεθούν και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Θα πάρουν την ευκαιρία τους από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ δεν σημαίνει πως και οι υπόλοιποι δεν θα πάρουν, στο μέλλον, ευκαιρίες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόπερ Ισίδωρος Κουτσίδης, οι χαφ Χρήστος Μουζακίτης, Θεοφάνης Μπάκουλας, ο μεσοεπιθετικός, Αντώνης Παπακανέλλος και ο επιθετικός Χαράλαμπος Κωστούλας θα είναι αυτοί που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασίας.

Θα περάσουν από τον… έλεγχο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αν και γνωρίζει τα πάντα γι’ αυτούς. Το θέμα είναι να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε υψηλό ανταγωνισμό και να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ.

Ο Μεντιλίμπαρ, αλλά και γενικότερα η φιλοσοφία που υπάρχει στην Ισπανία είναι να δίνονται πολλές ευκαιρίες στα ταλέντα των ακαδημιών. Να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και όχι απλά για να συμπληρώσουν το ρόστερ.

Οι συγκεκριμένοι που θα βρεθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας έχουν την δυνατότητα να πάρουν και ρόλο στην ομάδα και αυτό θα ήθελε να διαπιστώσει ο Βάσκος προπονητής.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News