Άρης: Σκληρή ανακοίνωση οπαδών κατά Καρυπίδη - «Θεατές άλλη μία χρονιά, πούλα και φύγε…»

Βράζουν οι οπαδοί του Άρη με τον Καρυπίδη και με αφορμή τον χαμένο τελικό κυπέλου η super 3 Καβάλας έκανε ανακοίνωση κατά του ιδίου ζητώντας του να πουλήσει την ομάδα.

Σαφέστατη ανακοίνωση με αιχμές κατά του Θόδωρου Καρυπίδη και της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ο Super 3 Καβάλας.

Ο σύνδεσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήρε επίσημη θέση και στοχοποίησε τη διοίκηση και κυρίως τον Καρυπίδη με αφορμή τον τρόπο λήψης αποφάσεων σε σοβαρά ζητήματα για τον σύλλογο, απαιτώντας μάλιστα από τον σύμβουλο διοίκησης να «πουλήσει και να φύγει» από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση κατά του Καρυπίδη:

«Θεατές άλλη μία χρονιά, τα ίδια και χειρότερα για το σωματείο μας. Η αγανάκτηση μας για τον ερασιτεχνισμό της παε έχει φτάσει στο κόκκινο. Καμία εμπιστοσύνη στην παε, σε μισθοφόρους παίκτες και σε ιδιοκτήτη που δεν “ξέρει “τι του γίνεται…

Δευτέρα 1η Ιουλίου και ώρα 19:14 μαζευόμαστε στο σπίτι μας για την γενική συνέλευση του συνδέσμου. Στρατιώτες του θεού του πολέμου, πιστοί στο καθήκον μας να συνεχίσει να κυματίζει η σημαία του ΑΡΕΩΣ στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε με ίδια τρέλα για τον ΑΡΗ μας μέχρι να σαπίσουμε, όσοι νιώθετε λίγο από ΑΡΗ την Δευτέρα σάς περιμένουμε. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Υ.Γ.1: Τα ψέματα πολλά αλήθεια καμία… ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

Υ.Γ.2: Στήριξη στον ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΑ με ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υ.Γ.3: ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΒΑΛΑ SUPER3 est.1997

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News