ΟΦΗ: Ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ

Στον ΟΦΗ κοιτούν το μέλλον, δηλαδή, όχι απλώς πώς θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ, αλλά θα αναβαθμίσουν την ποιότητα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Καραχάλιου

Σε ολικό λίφτινγκ προχωρεί ο ΟΦΗ στο ρόστερ του καθ’ υπόδειξη του προπονητή Τραϊανού Δέλλα. Πώς προκύπτει αυτό;

Απ’ το γεγονός ότι οι πλέον βασικοί του ποδοσφαιριστές, αυτοί που είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αποχώρησαν απ’ την ομάδα. Ο Βούρος ήταν ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχών παίκτης αποχώρησε.

Ο δεύτερος ήταν ο Θοράρινσον, που αποτελεί κι αυτός παρελθόν. Τέταρτος σε λεπτά συμμετοχών παίκτης, ο Μεγιάδο, αποτελεί παρελθόν, όπως κι ο πέμπτος Λάρσον.

Ο Φελίπε μπορεί να είχε την όγδοη θέση σε λεπτά συμμετοχών, όμως, ήταν πρώτος σε συμμετοχές σε αγώνες, σε 32 ματς. Εφυγε κι αυτός, όπως κι ο Τοράλ, βασικότατος και αυτός παίκτης, που έλειπε μόνο όταν ήταν τραυματίας.

Ομως, όλα αυτά αφορούν πλέον το παρελθόν και στον ΟΦΗ κοιτούν το μέλλον, δηλαδή, όχι απλώς πώς θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ, αλλά θα αναβαθμίσουν την ποιότητα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Καραχάλιου.

Ο έμπειρος μέσος αποτελούσε τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ομάδας των Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια και μπορεί ο ΠΑΣ να υποβιβάστηκε, όμως, ο ίδιος ήταν εκ των κορυφαίων μέσων του πρωταθλήματος.

Ο Δέλλας τον ήθελε γι’ αντικαταστάτη του Μεγιάδο κι η διοίκηση των Κρητικών έσπευσε να τον αποκτήσει. Για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή η μεταγραφή του στον ΟΦΗ αποτελεί αναβάθμιση κι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να μπει στα πλέι οφ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News