Ολυμπιακός: Η πρόθεση του Μεντιλίμπαρ για την αξιοποίηση της Κ19

Ο Βάσκος προπονητής που ως γνωστόν, μέσω και του άμεσου συνεργάτη του Σωτήρη Συλλαϊδόπουλου ποντάρει πολλά και στα νέα παιδιά του συλλόγου που θα έρθουν απ την Κ19, πρωταθλήτρια Ευρώπης, και θα ενταχθούν αρχικά στην προετοιμασία με στόχο να διεκδικήσουν μια θέση στο τελικό ρόστερ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέδειξε στην πράξη την πίστη του στα νέα παιδιά της ομάδας. Αυτός ανέδειξε τον Τζολάκη και τον μετέτρεψε σε βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, «υπογράφοντας» τον ουσιαστικά και για τα επόμενα χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος επένδυσε πάνω στον Άμπι, τον Άγγλο στόπερ που βρήκε στην ομάδα και κατευθείαν ξεχώρισε το ταλέντο του. Είναι δεδομένο πως τη νέα σεζόν ο Άμπι θα είναι στην «πρώτη γραμμή» των επιλογών του Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος προπονητής που ως γνωστόν, μέσω και του άμεσου συνεργάτη του Σωτήρη Συλλαϊδόπουλου ποντάρει πολλά και στα νέα παιδιά του συλλόγου που θα έρθουν απ την Κ19, πρωταθλήτρια Ευρώπης, και θα ενταχθούν αρχικά στην προετοιμασία με στόχο να διεκδικήσουν μια θέση στο τελικό ρόστερ.

Ο λόγος για τους Κουτσίδη, Μπακούλα, Μπάμπη Κωστούλα, Παπακανέλλο και Μουζακίτη που θα δοκιμαστούν στο βασικό στάδιο που θα γίνει στην Ολλανδία και στη συνέχεια έχοντας περάσει από τις «εξετάσεις» του Μεντιλίμπαρ θα αποφασιστεί το μέλλον τους.

Είναι ξεκάθαρο πως ο 63χρονος προπονητής του Ολυμπιακού που έχει ήδη εικόνα για τις ικανότητες των πιτσιρικάδων θέλει να έχει στο τελικό ρόστερ της ομάδας τουλάχιστον 2-3. Με τον Μπάμπη Κωστούλα να είναι σε θέση φαβορί για να μείνει ως τρίτος επιθετικός στην ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News