Μπενφίκα: Ο Παυλίδης απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του

Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο 25χρονος Έλληνας διεθνής, που θα κοστίσει στην Μπενφίκα 17 εκατ. ευρώ, μοιράστηκε μερικές εικόνες ξεκούρασης από τις τελευταίες μέρες

Ο Βαγγέλης Παυλίδης εκμεταλλεύεται τις τελευταίες μέρες των διακοπών για να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει με φίλους πριν ταξιδέψει στην Πορτογαλία.

Ο επιθετικός που απέκτησε η Μπενφίκα από την ΑΖ Άλκμααρ έχει ήδη βρεθεί στην Πορτογαλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σύντομα θα εμφανιστεί στη Σεϊξάλ, για την έναρξη της νέας σεζόν.

Μετά τη σύντομη επίσκεψη στην Πορτογαλία, για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο, ο Παυλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα.

Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο 25χρονος Έλληνας διεθνής, που θα κοστίσει στην Μπενφίκα 17 εκατ. ευρώ, μοιράστηκε μερικές εικόνες ξεκούρασης από τις τελευταίες μέρες.

Η προετοιμασία της Μπενφίκα ξεκινά στις 3 Ιουλίου, αλλά ο Παυλίδης, αν και η συμφωνία μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα πριν, μπορεί να έχει λίγες μέρες ακόμα διακοπές, έχοντας εκπροσωπήσει την ελληνική ομάδα σε δύο φιλικά, με Γερμανία και Μάλτα, αυτόν τον μήνα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News