ΑΕΚ: Εστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον... κάθε Πινέδα

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν στις δηλώσεις του μάνατζερ του Πινέδα, απειλώντας με προσφυγή στις διεθνείς αρχές

Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, σχετικά σε όλες τις ομάδες, οι οποίοι μοιάζουν (κι είναι) αναντικατάστατοι, για την ΑΕΚ -και δη του Ματίας Αλμέιδα ένας τέτοιος είναι δεδομένα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Πρόκειται άλλωστε για τον κορυφαίο ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη χώρα μας, την πλέον ακριβή μεταγραφή της περσινής καλοκαιρινής σεζόν, ο οποίος για δύο σερί χρόνια είναι μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αν δεν υπάρχει στο ρόστερ της ΑΕΚ φέτος, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί σίγουρα, θα συνιστά τεράστια απώλεια και θα προκύψει σίγουρα πρόβλημα με την αναπλήρωση του κενού που θα δημιουργηθεί.

Ο μάνατζερ του Μεξικανού βγήκε κι έκανε δηλώσεις ότι ο Πινέδα σκέφτεται περισσότερο από ποτέ τον επαναπατρισμό.

Με θέση της πάνω στα λεγόμενα του μάνατζερ του Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, η ΑΕΚ κατέστησε σαφές πως «δεν εκβιάζεται από κανέναν» και πως «αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

Συγκεκριμένα η θέση της ΑΕΚ: «Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια απ’ τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

Αξίζει φυσικά να αναφερθεί πως δεν έχουν περάσει κι αρκετές ημέρες από την επίσημη πρόταση που κατέθεσε η Μοντερέι στην «Ενωση» για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή. Στην πατρίδα του έγραψαν μάλιστα και για συμφωνία, κάτι που φυσικά διαψεύστηκε λίγη ώρα αργότερα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τότε είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και το ύψος της προσφοράς που οι «Αζτέκοι» έγραφαν ότι έφτανε τα 10 εκατ. Περίπου στα 7 εκατ. ευρώ ήταν η προσφορά της Μοντερέι που -κακά τα ψέματα- δεν δελεάζει την ΑΕΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News