Παναθηναϊκός: Και επίσημα στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν

Η UEFA ήταν εκείνη η οποία ήρθε να γνωστοποιήσει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός «μετακομίζει» στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας αρχής γενομένης για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Ήταν γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στο ΟΑΚΑ, τόσο για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, όσο και για τα εγχώρια παιχνίδια, από την στιγμή που το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας είναι και πάλι σε θέση να φιλοξενήσει αναμετρήσεις.

Η απόφαση της διοίκησης της ομάδας ήταν λίγο-πολύ γνωστή εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να έχει έρθει ωστόσο κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα.

Ωστόσο η UEFA ήταν εκείνη η οποία ήρθε να γνωστοποιήσει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός «μετακομίζει» στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας αρχής γενομένης για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα εκδόθηκε το πρόγραμμα των αγώνων για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League από το ουσιαστικά «προδόθηκε» η επάνοδος στο ΟΑΚΑ!

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 25 Ιουλίου στο «Σπύρος Λούης» τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι της Μάριμπορ μ την Μπότεφ Πλόντβιβ!

Δείτε την σχετική ενημέρωση της UEFA:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News