Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Οριστικό του Γκαρθία - Καμία Βαλένθια»

Οι Ισπανοί επιμένουν στην οριστική μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό, παρά το δημοσίευμα που ήθελε τη Βαλένθια να ενδιαφέρεται…

Χωρίς… απρόοπτα θα ολοκληρωθεί πιθανότατα η προσθήκη του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό, όπως επισημαίνουν ξανά οι Ισπανοί και το «El Correo» της Χώρας των Βάσκων, που επιμένει στο ότι ο παίκτης θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα.

Ο λόγος που το νέο δημοσίευμα κρίθηκε… αναγκαίο, παρότι εδώ και μέρες άπαντες μιλούν για δεδομένη συμφωνία, είναι μία φήμη που προέκυψε από την Ιβηρική και ανέφερε ότι στη μετακίνηση έχει μπει «σφήνα» η Βαλένθια.

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει ή αν ισχύει δεν απασχολεί τον ποδοσφαιριστή, που έχει συμφωνήσει με τον αγαπημένο του προπονητή από την κοινή τους θητεία στην Εϊμπάρ, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η σχέση των δύο ανδρών είναι πάρα πολύ καλή, με τον Γκαρθία να τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον έμπειρο τεχνικό, κάτι που δεν έχει φοβηθεί να εκφράσει και δημόσια. Τόσο κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας, όσο και πρόσφατα, όταν τον υποστήριξε μετά την απόλυση από τη Σεβίλλη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News