Aρης Μεταγραφές: Εξετάζει Ρισβάνη για το κέντρο της άμυνας
Ο Αρης παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σλόβαν Μπρατσιλάβας.
Χωρίς τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο στις προπονήσεις και με διάθεση να βάλουν και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ, οι άνθρωποι του Αρη βλέπουν με ενδιαφέρον τον Σπύρο Ρισβάνη για το κέντρο της αμυντικής γραμμής, όπου ήδη υπάρχουν οι Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ.
Ο 30χρονος υψηλόσωμος διεθνής κεντρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Ατρόμητο για να φύγει στη συνέχεια σε Κύπρο με Ανόρθωση και τα τελευταία χρόνια στη Σλοβακία με τη Ντουνάισκα Στρέντα και τη Σλόβαν.
Ο Ρισβάνης που έμεινε ελεύθερος από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μπορεί να δώσει ύψος στην άμυνα του Αρη και να ακολουθήσει τα χνάρια των Σιώπη και Φετφατζίδη, που στον Αρη αναγεννήθηκαν. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών και Εθνική Ελπίδων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
