Formula 1: Συγκλονιστικός Χάμιλτον - Ξέσπασε σε λυγμούς για τον θρίαμβο στην Αγγλία!
Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε τη νίκη στο γκραν πριν της Αγγλίας, βλέποντας πρώτος την καρό σημαία για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια!
Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο θριαμβευτής του γκραν πρι της Formula 1 που έγινε στη Αγγλία. Ο 40χρονος πιλότος πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από 2,5 χρόνια, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα στον οποίο έδειξε τη μεγάλη του κλάση, βροντοφωνάζοντας πως είναι ακόμα εδώ!
GET IN THERE!!!!
LEWIS HAMILTON WINS THE BRITISH GRAND PRIX!!!! 🏆
What a moment. Incredible! pic.twitter.com/ucamrUBTGq
— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) July 7, 2024
Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μαξ Φερστάπεν, που δεν λέει να κατέβει από το βάθρο, το οποίο συμπλήρωσε ο Λάντο Νόρις.
Σε έναν αγώνα που λόγω της εξέλιξής του ήταν από τους πλέον συναρπαστικούς της σεζόν, ο Λιούς Χάμιλτον επικράτησε για πρώτη φορά μετά τη νίκη του στο γκραν πριν της Σαουδικής Αραβίας το 2021, πετυχαίνοντας την ένατή του νίκη στο Σίλβερστοουν, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ από ένα πιλότο σε μια πίστα.
Ο αγώνας ήταν απρόβλεπτος λόγω των καιρικών συνθηκών καθώς έβρεξε και σταμάτησε δυο φορές.
Ο Φερστάπεν, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση, έδειξε ικανός για τη νίκη αλλά ο Χάμιλτον κατάφερε να αξιοποιήσει όλα τα δεδομένα, παρά την αλλαγή ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο Λάντο Νόρις τερμάτισε τρίτος
Την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Όσκαρ Πιάστρι, Κάρλος Σάινθ και Νίκο Χούλκενμπεργκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
