Ολυμπιακός: Στην Παναγία της Τήνου τα θρυλικά ευρωπαϊκά τρόπαια

Το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) οι κούπες του Conference και του Youth League παρέστησαν στην Τήνο, όπου έλαβαν καθολικής λατρείας από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο.

Στην Παναγία της Τήνου βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με τα Ευρωπαϊκά τρόπαια, εκεί όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου του Β’, στον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης.

Μαζί ήταν και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Δημήτριος Λούβαρης.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου, έδωσε την ευλογία της Μεγαλόχαρης Παναγίας, για νασυνεχιστούν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον αθλητισμό όσο όμως και στη ζωή και να συνεχιστεί το μεγάλο έργο του Ολυμπιακού στην ακαδημία του, όπου δημιουργεί μεγάλους αθλητές για το μέλλον αλλά και σωστούς ανθρώπους.

Επιπλέον συνεχάρη τους πάντες για την απόκτηση των Ευρωπαϊκών τρόπαιων.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ πρόσφερε ένα αντίγραφο της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης και εκδόσεις του ΠΙΙΕΤ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News