ΑΕΚ Παρασκήνιο: Ποιο το μήνυμα - ενόχλησης προς τον Πινέδα!

ΑΕΚ Παρασκήνιο: Ποιο το μήνυμα - ενόχλησης προς τον Πινέδα!

Η ΑΕΚ εξέφρασε την δυσαρέσκεια της προς τον Ορμπελίν Πινέδα για όλο το θέμα που προέκυψε με την Μοντερέι και τον ίδιο

Η ΑΕΚ είναι σε… αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον Ορμπελίν Πινέδα. Η Μοντερέι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μεξικανό μέσο και έχει τοποθετηθεί δημόσια γι’ αυτό.

Σίγουρα δεν είναι κάτι παράλογο, στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για παίκτες της ΑΕΚ. Η Μοντερέι ήταν ξεκάθαρη για τον Ορμπελίν Πινέδα και θα συνεχίσει να πιέζει.

Το θέμα έχει να κάνει με τη στάση του 28χρονου άσου καθώς δεν έχει πει δημόσια το παραμικρό. Δεν έχει βγει να δώσει ένα στίγμα, που έχει να κάνει με την Ένωση.

Άνθρωποι της ΑΕΚ επικοινώνησαν με τον Πινέδα και του εξέφρασαν τα παράπονα τους για όλο αυτό που έχει συμβεί. Ο διεθνής μέσος στις εξηγήσεις που έδωσε δεν ικανοποίησε απόλυτα.

Ο Μεξικανός άσος πέρσι αποκτήθηκε από την Θέλτα με ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ. Κι έγινε η πλέον ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ. Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι κάτι πήγε να αλλάξει στη σχέση του Πινέδα με το κλαμπ.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να πάρει μερικές μέρες παραπάνω άδειας ο διεθνής άσος για να ηρεμήσει κι εκείνος και να γυρίσει με όρεξη στην Αθήνα και να ξεκινήσει προετοιμασία. Αναμένεται να έχει και ιδιαίτερη κουβέντα με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν απέχει και πολύ από το όλο κλίμα που επικράτησε στην ομάδα σχετικά με τον Πινέδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News