ΑΕΚ: «Στην Μοντερέι ο Πινέδα με 13 εκατ. δολλάρια»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Μεξικό, ο Πινέδα πρόκειται να εγκαταλείψει την ΑΕΚ για την Μοντερέι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ της, κοιτάζει όμως και τις περιπτώσεις, ώστε να διατηρήσει στο δυναμικό της, ποδοσφαιριστές σημαντικούς σε καίριες θέσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο Ορμπελίν Πινέδα.

Όπως είχαμε ήδη αναφέρει, η Μοντερέι είχε ήδη κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Πινέδα, με την Ενωση όχι απλά να την απορρίπτει αλλά να μη μπαίνει καν στη διαδικασία να τη συζητήσει. Η υπόθεση του είναι δύσκολη, γιατί ο ίδιος φαίνεται να σκέφτεται την οικογένεια του και τον επαναπατρισμό του.

Στην δυσκολία της υπόθεσης προστίθεται και ο μάνατζερ του Μεξικανού που πρόσφατα δήλωσε πως ο Πινέδα σκέφτεται περισσότερο από ποτέ τον επαναπατρισμό. Δηλώσεις στις οποίες απάντησε η ΑΕΚ λέγοντας πως:

«Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια απ’ τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

Το θρίλερ συνεχίζεται και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με τον δημοσιογράφο Κέρι Ρουίζ, να αναφέρει ότι η Μοντερέι ετοιμάζει πρόταση 13 εκατ. ευρώ για να πειστεί η Ένωση να παραχωρήσει τον 28χρονο μέσο. Τονίζει μάλιστα πως ο παίκτης και η ομάδα τα έχουν βρει και το συμβόλαιο θα είναι τετραετές με υψηλές αποδοχές.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News