ΑΕΚ: Επιμένουν οι Μεξικανοί για συμφωνία Πινέδα - Μοντερέι

Σύμφωνα με Μεξικάνικα ο Ορμπέλιν Πινέδα έχει συμφωνήσει με την μεξικάνικη Μοντερέι και πλέον μένει μόνο το εντάξει την ΑΕΚ

Ο Ορμπέλιν Πινέδα είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη μεξικάνικη Μοντερέι, σύφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της μεξικανικής ιστοσελίδας TUDN, ο 28χρονος χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μοντερέι και τη Δευτέρα (15/7) θα συζητήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» για την αποχώρησή του. Με άλλα λόγια παραμένει μόνο η ΑΕΚ νσ δεχτεί την πρόταση ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται συγκεκριμένα ότι ο Μεξικανός αναμένεται τη Δευτέρα (15/7) στα Σπάτα, ώστε να επικοινωνήσει στον προπονητή του και τη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει, με τον παίχτη να κάνει καθαρό ότι θέλει να επιστρέψει στην χώρα του.’

Στο οικονομικό σκέλος η μεξικάνικη εφημερίδα η Μοντερέι δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει παραπάνω από 8 εκατομμύρια, με την Ένωση να έχει θέση την τιμή στα 20 εκατομμύρια.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει καταρχήν συμφωνία με τη Rayados de Monterrey στην επιθυμία του να επιστρέψει στη Liga MX σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Σύμφωνα με πληροφορίες του Ντιέγκο Μεντίνα από το TUDN, ο Μεξικανός παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα όσον αφορά τον μισθό και τα χρόνια του συμβολαίου, εν αναμονή της ΑΕΚ να αποδεχθεί την πρόταση από το Μεξικό.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ στην Ελλάδα όπου περιγράφουν τον εκπρόσωπο του Ορμπελίν Πινέδα ως εκβιαστή, πιστεύοντας ότι θέλει αύξηση μισθού για τον Ορμπελίν ή κάποια προσωπική προμήθεια. Το TUDN κατάφερε να ανακαλύψει ότι ο ίδιος ο Ορμπελίν Πινέδα έχει ήδη μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα για να διευκολύνει την έξοδό του, καταγράφοντας την προσφορά της Μοντερέι ως κάτι που δεν μπορεί να προσπεράσει.

Οι πληροφορίες που έχει το TUDN είναι ότι η Rayados de Monterrey είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην ΑΕΚ 8 εκατ. Δολάρια και όχι περισσότερα, αν και η ελληνική ομάδα στις αξιώσεις της δεν περιμένει λιγότερα από 20 εκατ. Δολάρια. Ο Ορμπελίν πρέπει να παρουσιαστεί αυτήν τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, στην προετοιμασία της ομάδας, όπου αναμένεται να συνομιλήσει με τον Αλμέιδα και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, προκειμένου να πετύχει την έξοδό του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας όλα θα μπορούσαν να γίνουν πράξη και η μεταγραφή του Ορμπελίν να κλείσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η μεξικανική TUDN.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News