Μπρέιθγουεϊτ: Η κίνηση-έκπληξη του Δανού
Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που απασχόλησε τόσο τον Ολυμπιακό οσο και τον ΠΑΟΚ, καταλήγοντας τελικά στην Γκρέμιο είναι έτοιμος να ταράξει τα νερά του Ισπανικού ποδοσφαίρου.
Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό αλλά και απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, εν τέλει υπογράφοντας στην Γκρέμιο, στοχεύει στην απόκτηση ενός Ισπανικού συλλόγου που δεν είναι άλλος απο την πρώην ομάδα του Εσπανίολ. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Marca” ο Δανός που δεν είχε και το πιο βελούδινο διαζύγιο με τους Καταλανούς, εξαγόρασε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προσέγγισε τους ιδιοκτήτες της ομάδας της Primera Division για να μάθει το ποσό που χρειάζεται για να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών του συλλόγου.
Ο 33χρονος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας Real estate στις ΗΠΑ, ενός εστιατορίου στην Γκάβα ενώ βρίσκεται και στην λίστα Forbes ως ένας απο τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
