ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο της «Record»
Oι σωτήριες επεμβάσεις του Έλληνα πορτιέρε σε συνδιασμό με το VAR, κράτησαν την ισοπαλία για την Μπενφίκα, σε ένα αρκετά δύσκολο ματς, με την Record να τους αποθεώνει
Το παιχνίδι της ζωής του έκανε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο ματς της Μπενφίκα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του έλληνα διεθνή, η ομάδα της Πορτογαλίας κατάφερε να διατηρήσει λευκή ισοπαλία σε ένα δύσκολο ματς. Μάλιστα, πέρα από τις αποκρούσεις του Βλαχοδήμου, λυτρωτικό ήταν και το… VAR το οποίο ακύρωσε γκολ της Ντιναμό στο 93′, με τον αγώνα να λήγει 0-0.
H Record λοιπόν, χάρηκε υπερβολικά με την εμφάνιση του έλληνα κίπερ, τόσο που θέλησε να τον κάνει πρωτοσέλιδο με τον απίστευτο τίτλο «VARCHODIMOS», συνδιάζοντας τα δύο γούρια της Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
