ΑΕΚ-ΟΦΗ: Οι ενδεκάδες των ομάδων
Εγιναν γνωστές οι ενδεκάδες της ΑΕΚ και του ΟΦΗ για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League.
Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες της ΑΕΚ και του ΟΦΗ στο ματς της OPAP Arena για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League.
Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινά με τον Στρακόσα στα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουντί στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Πήλιο αριστερά, τους Σιμάνσκι-Πινέδα στον άξονα, τον Αμραμπατ δεξιά, τον Κοιτά αριστερά και τον Λιούμπισιτς πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.
Στον αντίποδα, ο Χριστογεώργος θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν οι Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος, Γκονθάλεθ και Χατζηθεοδωρίδης.
Οι Καραχάλιος και Γαγιέγος θα είναι τα δύο εξάρια, με τον Μπάκιτς σε ρόλο «δεκαριού» και τους Ριέρα, Νους και Ισέκα να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
