ΠΑΟΚ: Με Κουλιεράκη αλλά χωρις Μπράντον η αποστολή για Σάμροκ
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Δουβλίνο για να τσεκάρει το εισιτήριο για το League Phase του Europa League. Αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπράντον Τόμας.
Ο ΠΑΟΚ ταξιδέυει στο Δουβλίνο για να τσεκάρει το εισιτήριο για το League Phase του Europa League απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς έπειτα απο το επιβλητικό 4-0 της Τούμπας.
Ο “Δικέφαλος” ανακοίνωσε την αποστολή του με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να βρίσκεται μέσα σε αυτή για το “last dance” με την ασπρόμαυρη φανέλα εν όψει της μετακίνισης του στην Βόλφσμπουργκ. Απο την άλλη εκτός με πρόβλημα τραυματισμού έμεινε ο Μπράντον Τόμας.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ
📋#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για τον επαναληπτικό κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στο Tallaght Stadium #SMRPAOK #UEL #PAOK #OurWay
📝#TrainingReport – https://t.co/54CIaCJLK3 #training #news pic.twitter.com/skLUBCXlT3
— PAOK FC (@PAOK_FC) August 27, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
