ΠΕΛΕ: «Φίλοι μου, αναρρώνω πολύ καλά»

Οι καθησυχαστικές αναρτήσεις του Βραζιλιάνου «θρύλου» του ποδοσφαίρου και της κόρης του, μετά την επανεισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο.

Ο Πελέ εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να του αφαιρεθεί όγκος από το παχύ έντερο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στα εκατομμύρια των θαυμαστών του και στον ποδοσφαιρικό κόσμο γενικότερα. Τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και η κόρη του, έκαναν τις ακόλουθες αναρτήσεις, ώστε να ενημερώσουν τον κόσμο για την πορεία της υγείας του, ευχαριστώντας τους παράλληλα για το ενδιαφέρον. 

«Φίλοι μου, ακόμα αναρρώνω πολύ καλά. Σήμερα δέχθηκα επισκέψεις από μέλη της οικογένειας και συνεχίζω να χαμογελάω κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που έχω από εσάς», έγραψε ο Βραζιλιάνος μέσα από το νοσοκομείο στον προσωπικό του προφίλ στα social media. 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

 

 

Η κόρη του «θρύλου» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έκανε επίσης την ακόλουθη ανάρτηση, απευθυνόμενη στους φίλους του, ανά τον κόσμο. 

 

«Γεια σας φίλοι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις φήμες εκεί έξω, αλλά τα DM έχουν γεμίσει !!! Υπάρχει ήδη πολύ άγχος στον κόσμο αυτές τις μέρες και δεν θέλουμε να είμαστε ο λόγος για περισσότερο. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις τώρα. Φοράει γιλέκο γιατί είναι Santista και το κρύο στο SP τον ενοχλεί!  Αναρρώνει καλά και εντός φυσιολογικών ορίων. Σας το υπόσχομαι!  

Δεν του αρέσει όταν το λέω, οπότε μην του το πείτε, αλλά είναι ένας O’Keefe τζέντλεμαν. Το φυσιολογικό σενάριο ανάρρωσης για έναν άντρα στην ηλικία του, μετά από μια επέμβαση όπως αυτή, είναι μερικές φορές δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Χθες ήταν κουρασμένος και έκανε ένα μικρό βήμα πίσω. Σήμερα έκανε δύο μπροστά! Θέλω να ευχαριστήσω ξανά, και πάντα, τη λαμπρή ομάδα εδώ στον «Αϊνστάιν» και ακόμη περισσότερο εσάς για όλη την καλή ενέργεια που μεταδίδετε».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News