Ολυμπιακός: Η παθιασμένη περιγραφή Ισπανού σπίκερ στο γκολ του Ελ Καμπί
Γνωστοί για το ταπεραμέντο τους είναι οι Ισπανοί σπίκερ αγώνων, με έναν εξ αυτών να «τρελαίνεται» στο πρώτο γκολ του Ελ Καμπί απέναντι στην Μπράγκα.
Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα (3-0) για την δεύτερη αγωνιστική του League Phase του Europa League, είχε αντίκτυπο σε όλη την Ευρώπη. Ο κάτοχος του Conference League, ανάγκασε πάλι τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτόν, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.
Ενας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την χθεσινή βραδιά, φαίνεται πως ήταν ο Ισπανός σπίκερ που κάλυπτε τον αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα, στο τέρμα του Αγιούμπ Ελ Καμπί που άνοιξε το σκορ, ο Ισπανός δημοσιογράφος πανηγυρίζει με μεγάλη θέρμη και γίνεται «ένα» με τον κόσμο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Δείτε και ακούστε το απίστευτο βίντεο:
Το πρώτο γκολ εναντίον της Braga σε Ισπανική περιγραφή! #OlympiacosFC pic.twitter.com/iBkV7U4pk4
— Harris Totle 🇬🇷🔴⚪️🇳🇱 (@Harris7Totle) October 3, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Basket League: Από τις ακαδημίες ως την ΕΡΤ, όλοι ένα βήμα μπροστά
- Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν τον έβριζε ο κόσμος του Παναθηναϊκού
- ΕΕΑ: Καλεί για εξηγήσεις τον Λιόλιο και τον Προμηθέα για ανάκληση πιστοποιητικού
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Γιάρεμτσουκ και Ποντένσε
- Υπεράνω Όλων: Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει εμπιστοσύνη και είναι δίπλα στην ομάδα
