Μανωλάς: Εβαλε πέντε γκολ σε 30 λεπτά και έγινε αλλαγή στο ντεμπούτο του!

twitter/SharjahFC
Επιστροφή στον Πανναξιακό μετά από 17 χρόνια για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός, σκόραρε πέντε γκολ μέχρι το 34′ της αναμέτρησης και βγήκε αλλαγή.
Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά με την φανέλα του Πανναξιακού. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε ως σέντερ φορ στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Μαρπησσαϊκό για την τρίτη αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων, σκοράροντας 5 γκολ σε μισή ώρα παιχνιδιού.
Ο Πανναξιακός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως δείχνει το τελικό 12-1, με τον Κώστα Μανωλά να κάνει χατ – τρικ από το 2ο μέχρι το 13ο λεπτό και να προσθέτει ακόμα δύο τέρματα στο 20′ και το 34′.
Με την επίτευξη του πέμπτου τέρματος, αντικαταστάθηκε εν μέσω αποθέωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Απίθανος Μεντιλίμπαρ! – Έπιασε φτυάρι και καθάρισε το χιόνι στο Άμστερνταμ (pics)
- Ολυμπιακός: Τα Θρυλικά παιδιά του αστεράτου Μεντιλίμπαρ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Κύπελλο Ελλάδας: Πρόβλημα με το ΟΑΚΑ - Συζητήσεις για αλλαγή έδρας
