ΠΑΟΚ: «Χλωμό» του Μπάμπα για Πλζεν
Στην σημερινή προπόνηση του «δικεφάλου του βορρά» απουσίαζε ο Ράχμαν Μπάμπα, μια εξέλιξη που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παρουσία του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45).
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ και επικεντρώνεται στην δύσκολη αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10, 19:45) με την Βικτόρια Πλζεν, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.
Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και η παρουσία του στον αγώνα της Πέμπτης πρέπει πλέον να θεωρείται απίθανη.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
«Η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
