Χάρι Κέιν: «Έπαθα σοκ όταν έμεινα εκτός ενδεκάδας κόντρα στην Ελλάδα»

Οι δηλώσεις του αρχηγού των «τριών λιονταριών», Χάρι Κέιν, για το πώς αντιμετώπισε την απόφαση του Λι Κάρσλει να τον αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Εθνική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική μας ομάδα, έδωσε ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία, υποδεχόμενη την Αγγλία σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ για την πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική του Nations League, στο οποίο όμως δεν φάνηκε συνεπής και ηττήθηκε με 0-3, αδικώντας τον εαυτό της.
Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Χάρι Κέιν δεν συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα των «τριών λιονταριών».
Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε πως σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως δεν θα βρίσκεται στην αρχική σύνθεση της εθνικής ομάδας του.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το εάν σοκαρίστηκε που δεν ξεκίνησε βασικός απάντησε:
«Μάλλον λίγο, όταν μου το είπε. Δεν ήμουν απογοητευμένος γι’ αυτό, δεν ανησυχούσα γι’ αυτό, κατάλαβα τον λόγο που το έκανε και είναι κάτι που πρέπει να κάνει ένας αρχηγός, να δίνει χώρο και σε άλλους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
