Εθνική Ελλάδος: Οι επόμενοι... Μουζακίτηδες του Γιοβάνοβιτς

Ο Χρήστος Μουζακίτης ήταν μόνο η αρχή, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φέρνει στο προσκήνιο το «νέο αίμα» της εθνικής.
Η συμμετοχή του Χρήστου Μουζακίτη στην αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με τη Νορβηγία, με την οποία έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε επίσημο ματς αποτέλεσε το σημείο αναφοράς στην αυλαία των υποχρεώσεων για το Nations League.
Στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και της ΕΠΟ, ο 17χρονος μέσος του Ολυμπιακού θα είναι μόνο η αρχή από ένα γενικότερο πλάνο ενεργοποίησης μιας σειράς νεαρών ποδοσφαιριστών.
Μιλώντας για τον Χρήστο Μουζακίτη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε: «Είναι ένα μήνυμα ότι η Εθνική είναι και για τους νέους παίκτες. Πρέπει να ανοίξει το ροτέισιον γιατί υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν κάρτες. Ο Μουζακίτης δεν είναι ο μόνος, υπάρχουν και άλλα παιδιά που σύντομα θα πάρουν την ευκαιρία».
Στη «λίστα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπάρχουν ο συμπαίκτη του Μουζακίτη στον Ολυμπιακό, Μπάμπης Κωστούλας, τον οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο στους «ερυθρόλευκους»
Την ίδια στιγμή η ΕΠΟ έχει ρίξει το βάρος της σε περιπτώσεις όπως αυτές του Κωνσταντίνου Καρέτσα και του Δημήτρη Ράλλη, για τους οποίους γίνονται κινήσεις για την εξασφάλιση ελληνικού διαβατηρίου ώστε η πόρτα της εθνικής ομάδας των ανδρών να είναι ανοικτή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Ο Πινέδα ακόμα... περιμένει
- Ολυμπιακός: Η απάντηση του Μπαρτζώκα για το αν είναι ατυχία η Ρεάλ Μαδρίτης
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ματέο και Χεζόνια αποθέωσαν τον Ολυμπιακό
- Κατερίνα Στεφανίδη: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Ψάχνεται ο Μαρσιάλ και... κλείνει το μάτι σε ομάδες της πατρίδας του