ΠΑΟΚ: Στα «πιτς» παραμένει ο Σβαμπ - Επέστρεψαν οι διεθνείς

Επιστρέφουν στις προπονήσεις του «δικεφάλου του Βορρά» οι διεθνείς, με μοναδικούς απόντες τον Στέφαν Σβαμπ και τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο.
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αρκετά απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (Κυριακή, 24/11, 19:30), στοχεύοντας στην νίκη που θα τον επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα.
Εκτός από τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω της θλάσης, κι ο Στέφαν Σβαμπ παραμένει κλινήρης στο σπίτι του εξαιτίας μιας ίωσης που τον έχει καταβάλει από την περασμένη εβδομάδα.
Στην αντίπερα όχθη οι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας, μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους, εκτός από τους Αφρικανούς (Καμαρά, Κόλεϊ, Σαμάτα) της ομάδας.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου την Τετάρτη (20.11) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις για την φυσική κατάσταση, το τακτικό κομμάτι και τα τελειώματα.
Η προπόνηση ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια υψηλής έντασης με έμφαση στα τελειώματα, τόσο 3 Vs 2, όσο και 4 Vs 3.
Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ, τόσο με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, όσο και μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο, στη φυσική κατάσταση.
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο συνέχισε με θεραπεία, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο Στέφαν Σβαμπ, λόγω ίωσης.
Την Πέμπτη (21.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: Τι απάντησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό
- Ολυμπιακός: Τελείωσε το πρωτάθλημα με μόνο δυο ήττες
- Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας έφτασε τα τέσσερα πρωταθλήματα - Στα έξι ο Παπανικολάου
- Ολυμπιακός: Συνεχίζει να σαρώνει - Έφτασε τους 348 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα
- Ολυμπιακός: Η Βάσω Πλευρίτου κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του Champions League
