Αρης Παρασκήνιο: Το κάζο του Καρυπίδη με Φαν Σιπ και η ξενέρα του Μορόν με Κουάισον
T ο κάζο του Καρυπίδη με τον Φαν Σιπ είναι ένα από αυτά που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της σεζόν, όπως λένε όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον του. Γράφει ο «τρελός του χωριού».
Tο κάζο του Καρυπίδη με τον Φαν Σιπ είναι ένα από αυτά που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της
σεζόν, όπως λένε όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον του. Το επιχείρημά τους είναι ότι τα αποδυτήρια γέμισαν με Ισπανούς, οι οποίοι κάνουν κουμάντο στη Χαριλάου και συνεπώς ο δικός τους λόγος μετράει στον Κάρυ.
Με τον Μάντζιο δεν έβγαζαν άκρη, διότι ο Ακης δεν έβλεπε εθνικότητες ή, παρέες, αλλά χρησιμοποιούσε όποιον έκρινε στις προπονήσεις ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Α, μην ξεχάσω ότι με τις εξελίξεις στον Αρη, πάγωσαν πλήρως και οι συζητήσεις για τον Σιφουέντες.
Μέχρι τώρα, διότι αύριο μπορεί να ξυπνήσει αλλιώς ο Καρυπίδης.
Η απόκτηση του Κουάισον
Από την ημέρα που ενεργοποιήθηκε ο Κουάισον άρχισαν τα όργανα με τον Μορόν, σύμφωνα με κάποια
καρντάσια, τα οποία βρίσκονται στο περιβάλλον του Καρυπίδη.
Θεωρούν ότι ο Λορέν στράβωσε με τον Ρόμπιν και ας υπέγραψε αμέσως μετά την επέκταση του συμβολαίου του. Από τις μανατζερικές κινήσεις, πάντως, αφήνεται ανοικτό ενδεχόμενο αποχώρησης και του Μορόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Europa League: Η βαθμολογία μετά τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
- Europa League: Υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ
- Μαντί Καμαρά: Αυτή είναι η ειδική κατηγορία όπου ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς
- Καιρός: "Παρελθόν" οι βροχές, επιστρέφει η λιακάδα και οι σταθερές θερμοκρασίες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
