ΑΕΚ: «Ο Ηλιόπουλος σκέφτεται να δεχθεί την πρόταση για Ελίασον»

Νέο δημοσίευμα από την Βραζιλία για τον Νίκλας Ελίασον, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να εμφανίζεται έτοιμος να τον πουλήσει στην Γκρέμιο.
Ακόμα ένα ρεπορτάζ στην Βραζιλία σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης του Νίκλας Ελίασον και την πιθανότητα μεταγραφής του στην Γκρέμιο από την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Εντουάρντο Γκαμπάρντο που αναπαράγεται από αρκετά Μέσα στη Βραζιλία η υπόθεση του Ελίασον για το βραζιλιάνικο κλαμπ πηγαίνει καλά.
Ο Γκαμπάρντο τονίζει πως «ο πρόεδρος της ΑΕΚ πλέον σκέφτεται να αποδεχθεί την πρόταση που έχει κάνει η Γκρέμιο για τον Ελίασον. Ο ίδιος ο παίκτης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θέλει να παίξει στην Γκρέμιο».
Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη σε αυτή την ιστορία, με τον Ελίασον να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με πολύ αυξημένες αποδοχές μόλις πριν λίγους μήνες. Χθες ήταν στον πάγκο, αλλά για ακόμη μία φορά δεν έπαιξε δευτερόλεπτο και ουσιαστικά είναι εκτός ομάδας.
Dono do AEK reconsidera vender Niclas Eliasson ao Grêmio após postura do atleta
— Portal do Gremista (@pdgremista) January 13, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για Μουζακίτη, Κωστούλα για τις σειρήνες από το εξωτερικό
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Τι σημαίνει η νέα αλλαγή μάνατζερ του Μαντί Καμαρά
- Γκάφα της UEFA: Προανήγγειλε το Ομόνοια-Πάφος με φωτογραφία από τα κατεχόμενα!
- Καιρός: Παραμένει το τσουχτερό κρύο - Που θα χιονίσει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Τσάμπιονς Λιγκ, ΠΑΟ-Περιστέρι και Σεντ Ναζέρ – Ολυμπιακός στο CEV βόλεϊ